Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tegar PPSM Magelang
Normal Tactiek mytactic
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Apriadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem probeert naar een medespeler te passen. Effendi is nu in balbezit. Effendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Djajalaksana met een sublieme pass. Apriadi rent richting de bal. Apriadi probeert naar een medespeler te passen. Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karmadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mardiyanto is nu in balbezit. Mardiyanto geeft de bal voor. Effendi is nu in balbezit. Effendi schiet op doel. Ambara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Supardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachul passt de bal in één keer door. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Agachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri verovert de bal door een tackle van achteren. Maulana rent richting de bal. Maulana schiet op doel. Karmadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tegar - PPSM Magelang 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 55%, PPSM Magelang 45%.
Tegar - PPSM Magelang 0:1

60e minuut.
Barangsano verovert de bal door een tackle van achteren. Barangsano speelt de bal door. Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi verovert de bal door een tackle van achteren. Effendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Apriadi passt de bal in één keer door. Maulana is nu in balbezit. Maulana probeert naar een medespeler te passen. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... Karmadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 46%, PPSM Magelang 54%.
Tegar - PPSM Magelang 0:1