Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPSM Magelang Tegar
mytactic Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen weak


18e minuut.
Daar is Agachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maulana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agachi. Agachi krijgt een gele kaart. Maulana raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jufriyanto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jufriyanto is nu in balbezit. Hariantoko onderschept slim de pass. Hariantoko speelt de bal door. Effendi is nu in balbezit. Effendi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaelani begaat een overtreding. Sampoerna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mandra met een snel genomen vrije trap. Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi haalt uit met een fantastische trap. Supardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 53%, Tegar 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PPSM Magelang - Tegar 0:0

54e minuut.
Sampoerna controleert de bal met de borst. Maulana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sampoerna. Maulana raakt geblesseerd tijdens het duel. Santhani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Tegar 1:0

63e minuut.
Sampoerna verovert de bal door een tackle van achteren. Sampoerna passt de bal met de wreef. Bahri is nu in balbezit. Hariantoko onderschept slim de pass. Hariantoko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Jufriyanto is nu in balbezit. Mandra rent richting de bal. Jufriyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Djajalaksana rent richting de bal. Djajalaksana passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hasegem de bal. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto is nu in balbezit. Maulana is nu in balbezit. Jufriyanto rent richting de bal. Jufriyanto geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mandra speelt de bal door. Hariantoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariantoko verovert de bal door een tackle van achteren. Hariantoko passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 36%, Tegar 64%.
PPSM Magelang - Tegar 1:0