Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
^_gEoLOgIsT_^ Jokam fc
siiip Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.8 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Daar is Karisma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahawarin met een snelle inworp. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Barangsano rent richting de bal. Barangsano passt de bal in één keer door. Daar is Fakdawer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karisma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Semadi is nu in balbezit. Semadi passt de bal in één keer door. Fakdawer rent richting de bal. Hariyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hariyadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
^_gEoLOgIsT_^ - Jokam fc 1:0

34e minuut.
Barangsano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Donald La`ala de bal. Sutadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutadi geeft een hoge lob. Karisma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Semadi passt de bal zonder na te denken. Rahawarin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karisma. Karisma krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Barangsano geeft een hoge lob. Daar is Barangsano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barangsano geeft de bal voor. Sutadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Barangsano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunawan is nu in balbezit. Gunawan speelt de bal door. Karisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karisma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ^_gEoLOgIsT_^ 46%, Jokam fc 54%.
^_gEoLOgIsT_^ - Jokam fc 1:0

47e minuut.
Fakdawer geeft een hoge lob. Inworp. Subekti met een snelle inworp. Karisma is nu in balbezit. Karisma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
^_gEoLOgIsT_^ - Jokam fc 2:0

50e minuut.
Rajasa rent richting de bal. Salisbury verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fachludin. Fachludin krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Rahawarin speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajasa met de inworp. Karisma rent richting de bal. Karisma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Semadi geeft een lange en hoge pass. Gunawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunawan passt de bal met de wreef. Hariyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hariyadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
^_gEoLOgIsT_^ - Jokam fc 3:0

88e minuut.
Barangsano met een snelle inworp. Sutadi heeft problemen om de bal te vangen. Sutadi passt de bal met de wreef. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Karisma passt de bal met de wreef. Semadi is nu in balbezit. Semadi met een sublieme pass. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ^_gEoLOgIsT_^ 35%, Jokam fc 65%.
^_gEoLOgIsT_^ - Jokam fc 3:0