Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maungFC Cross Over City
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 12.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Savsahubun bereikt de bal nog maar net als eerste. Toba verovert de bal door een tackle van achteren. Toba speelt de bal door. Prowanda is nu in balbezit. Prowanda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nazaruddin niet meer kan verder spelen. Kasim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maungFC 42%, Cross Over City 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maungFC - Cross Over City 0:0

47e minuut.
Gofur met de inworp. Toba rent richting de bal. Savsahubun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Savsahubun krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Yahya met de inworp. Karnadi rent richting de bal. Karnadi passt de bal in één keer door. Adyaksa is nu in balbezit. Adyaksa draait met de bal, schiet en ... Zamzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dedi rent richting de bal. Dedi geeft een hoge lob. Daar is Toba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savsahubun is nu in balbezit. Savsahubun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Adyaksa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hanafi komt het veld opgelopen. Karnadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gofur is nu in balbezit. Met opzet legt Yahya zijn tegenspeler op de grond. Yahya krijgt een gele kaart. Gofur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gofur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zamzani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Karnadi probeert naar een medespeler te passen. Mashudi rent richting de bal. Savsahubun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mashudi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mashudi kan niet meer verder spelen. Asyaputra komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kasim probeert naar een medespeler te passen. Karnadi kopt de bal weg. Prasetyo probeert de bal aan de voet te houden. Purnomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Purnomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maungFC 37%, Cross Over City 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maungFC - Cross Over City 0:0