Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xnagamen club Tegar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlambang onderschept slim de pass. Barangsano verovert de bal door een tackle van achteren. Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barangsano passt de bal met de wreef. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kabes. Mandra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mandra komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi passt de bal zonder na te denken. Herlambang heeft problemen om de bal te vangen. Effendi onderschept slim de pass. Effendi haalt uit met een fantastische trap. Subangkit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hasegem speelt de bal door. Barangsano rent richting de bal. Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xnagamen club 63%, Tegar 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xnagamen club - Tegar 0:0

47e minuut.
Suhanta met de inworp. Hasegem speelt de bal door. Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano is nu in balbezit. Barangsano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Effendi heeft problemen om de bal te vangen. Panigoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano verovert de bal door een tackle van achteren. Effendi rent richting de bal. Effendi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabes probeert naar een medespeler te passen. Agachi rent richting de bal. Supriono is nu in balbezit. Supriono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fachul geeft een lange en hoge pass. Halim probeert de bal aan de voet te houden. Effendi rent richting de bal. Effendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xnagamen club - Tegar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xnagamen club 64%, Tegar 36%.
xnagamen club - Tegar 0:1