Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hengki81 PPSM Magelang
Normal Tactiek mytactic
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 26.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


34e minuut.
Morhan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaelani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Ambara geeft de bal voor. Inworp. Mukhlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zulfikri geeft een lange en hoge pass. Maulana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Jufriyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Jufriyanto probeert naar een medespeler te passen. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - PPSM Magelang 0:1

43e minuut.
Jaelani kopt de bal weg. Klungelig pakt Amir de bal. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oktovianus de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - PPSM Magelang 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hengki81 72%, PPSM Magelang 28%.
hengki81 - PPSM Magelang 0:2

57e minuut.
Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhaeri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maulana raakt geblesseerd tijdens het duel. Santhani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Darmeidi speelt de bal door. Santhani kopt de bal weg. Zulfikri heeft problemen om de bal te vangen. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... Darmeidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lessy probeert naar een medespeler te passen. Tedja is nu in balbezit. Badil onderschept slim de pass. Djajalaksana verovert de bal door een tackle van achteren. Djajalaksana schiet op doel. Supardi bokst de bal weg.

82e minuut.
Santhani is nu in balbezit. Santhani passt de bal zonder na te denken. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... Morhan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hengki81 63%, PPSM Magelang 37%.
hengki81 - PPSM Magelang 0:2