Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPSM Magelang ^_gEoLOgIsT_^
mytactic Tactiek siiip
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten average
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Barangsano passt de bal in één keer door. Santhani probeert naar een medespeler te passen. Jufriyanto is nu in balbezit. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Karisma probeert de bal met de borst te controleren. Karisma passt de bal met de wreef. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi schiet op doel. Supardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - ^_gEoLOgIsT_^ 0:1

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suryadi trapt de bal weg van het doel. Mukhlis kopt de bal weg. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mardiyanto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Donald La`ala de bal. Donald La`ala geeft de bal voor. Karisma is nu in balbezit. Karisma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Semadi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Subekti de bal onder controle te krijgen. Gunawan is nu in balbezit. Subekti is nu in balbezit. Subekti draait met de bal, schiet en ... Supardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri passt de bal in één keer door. Fachludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana onderschept slim de pass. Maulana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Jaelani met een snelle inworp. Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunawan begaat een overtreding. Jufriyanto raakt geblesseerd tijdens het duel. Santhani met een snel genomen vrije trap. Suryadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 52%, ^_gEoLOgIsT_^ 48%.
PPSM Magelang - ^_gEoLOgIsT_^ 0:1

48e minuut.
Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhlis passt de bal in één keer door. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri schiet op doel. Suryadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PPSM Magelang - ^_gEoLOgIsT_^ 1:1

52e minuut.
Daar is Subekti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subekti speelt de bal door. Kalla speelt de bal door. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rajasa geeft een hoge lob. Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajasa krijgt een gele kaart. Jufriyanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaelani met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Santhani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subekti met een snelle inworp. Karisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karisma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Maulana heeft problemen om de bal te vangen. Fachludin is nu in balbezit. Maulana onderschept slim de pass. Maulana draait met de bal, schiet en ... Suryadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - ^_gEoLOgIsT_^ 2:1

79e minuut.
Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto geeft de bal voor. Daar is Barangsano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - ^_gEoLOgIsT_^ 3:1

86e minuut.
Donald La`ala geeft de bal voor. Inworp. Jaelani met de inworp. Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhani geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 50%, ^_gEoLOgIsT_^ 50%.
PPSM Magelang - ^_gEoLOgIsT_^ 3:1