Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jokam fc Tegar
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Karmadi trapt de bal weg van het doel. Barangsano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirmanto begaat een overtreding. Kirmanto krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sampoerna met de inworp. Mandra rent richting de bal. Mandra passt de bal met de wreef. Effendi is nu in balbezit. Effendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sumbawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano verovert de bal door een tackle van achteren. Kirmanto verovert de bal door een tackle van achteren. Kirmanto passt de bal met de wreef. Harhara heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jokam fc - Tegar 0:1

44e minuut.
Suhanta passt de bal zonder na te denken. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirmanto begaat een overtreding. Kirmanto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jokam fc 54%, Tegar 46%.
Jokam fc - Tegar 0:1

47e minuut.
Sirajuddin passt de bal zonder na te denken. Muazis is nu in balbezit. Muazis passt de bal met de wreef. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma draait met de bal, schiet en ... Karmadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Harhara trapt de bal weg. Muazis kopt de bal weg. Daar is Agachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesuma rent richting de bal. Kesuma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Agachi heeft problemen om de bal te vangen. Kesuma rent richting de bal. Agachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma onderschept slim de pass. Kesuma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jokam fc 42%, Tegar 58%.
Jokam fc - Tegar 0:1