Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tegar Jokam fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Hasegem probeert naar een medespeler te passen. Mandra is nu in balbezit. Mandra passt de bal zonder na te denken. Effendi is nu in balbezit. Effendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Agachi geeft een hoge lob. Inworp. Sirajuddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Muazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumbawa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Salisbury is nu in balbezit. Salisbury geeft een hoge lob. Firasat heeft problemen om de bal te vangen. Kesuma is nu in balbezit. Kesuma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tegar - Jokam fc 0:1

36e minuut.
Kartono probeert naar een medespeler te passen. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Agachi rent richting de bal. Kesuma onderschept slim de pass. Kesuma haalt uit met een fantastische trap. Kuncahyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Firasat geeft een hoge lob. Simunapendi rent richting de bal. Simunapendi geeft een lange en hoge pass. Effendi rent richting de bal. Effendi schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 52%, Jokam fc 48%.
Tegar - Jokam fc 0:1

87e minuut.
Mandra kan de bal niet met de borst controleren. Kartono is nu in balbezit. Mandra onderschept slim de pass. Barangsano rent richting de bal. Barangsano haalt uit met een fantastische trap. Harhara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tegar - Jokam fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 40%, Jokam fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tegar - Jokam fc 1:1