Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hengki81 Cross Over City
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 13.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Amir is nu in balbezit. Amir met een sublieme pass. Tedja is nu in balbezit. Tedja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haryadi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yahya met een snelle inworp. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suhaeri. Suhaeri krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadli verovert de bal door een tackle van achteren. Fadli passt de bal met de wreef. Purnomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Purnomo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lantang rent richting de bal. Djajalaksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Djajalaksana passt de bal met de wreef. Tedja rent richting de bal. Tedja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hengki81 56%, Cross Over City 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hengki81 - Cross Over City 0:0

71e minuut.
Karnadi passt de bal met de wreef. Inworp. Cahyadi met de inworp. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yahya geeft de bal voor. Suhaeri rent richting de bal. Suhaeri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tedja de bal. Tedja draait met de bal, schiet en ... Zamzani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rumaseb heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Yahya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lessy is nu in balbezit. Lessy passt de bal met de wreef. Djajalaksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Djajalaksana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - Cross Over City 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hengki81 37%, Cross Over City 63%.
hengki81 - Cross Over City 1:0