Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xnagamen club ^_gEoLOgIsT_^
Normal Tactiek siiip
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Donald La`ala trapt de bal weg van het doel. Herlambang rent richting de bal. Herlambang speelt de bal door. Kabes is nu in balbezit. Kabes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Semadi met een sublieme pass. Herlambang is nu in balbezit. Herlambang speelt de bal door. Karisma rent richting de bal. Karisma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi geeft de bal voor. Fachludin kopt de bal weg. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xnagamen club 64%, ^_gEoLOgIsT_^ 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xnagamen club - ^_gEoLOgIsT_^ 0:0

52e minuut.
Herlambang heeft problemen om de bal te vangen. Sutadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutadi geeft een hoge lob. Semadi rent richting de bal. Semadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gunawan rent richting de bal. Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal zonder na te denken. Karisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karisma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Halim geeft een lange en hoge pass. Barangsano is nu in balbezit. Barangsano passt de bal zonder na te denken. Semadi met een sublieme pass. Sutadi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sutadi kopt de bal weg. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Semadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semadi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xnagamen club 48%, ^_gEoLOgIsT_^ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xnagamen club - ^_gEoLOgIsT_^ 0:0