Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPSM Magelang maungFC
mytactic Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Apriadi rent richting de bal. Apriadi speelt de bal door. Jufriyanto rent richting de bal. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... Nazaruddin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - maungFC 1:0

14e minuut.
Daar is Adyaksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apriadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prowanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Adyaksa is nu in balbezit. Adyaksa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PPSM Magelang - maungFC 1:1

17e minuut.
Jufriyanto rent richting de bal. Panigoro begaat een overtreding. Jufriyanto raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiraguna met een snel genomen vrije trap. Panigoro heeft problemen om de bal te vangen. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panigoro heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nazaruddin niet meer kan verder spelen. Kasim komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Sapara rent richting de bal. Adyaksa is nu in balbezit. Wiraguna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wiraguna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Panigoro probeert de bal aan de voet te houden. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoribo met een sublieme pass. Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - maungFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 47%, maungFC 53%.
PPSM Magelang - maungFC 2:1

49e minuut.
Gofur geeft een lange en hoge pass. Apriadi rent richting de bal. Adyaksa onderschept slim de pass. Prowanda rent richting de bal. Prowanda haalt uit met een fantastische trap. Ambara bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mashudi is nu in balbezit. Soeharto onderschept slim de pass. Soeharto passt de bal zonder na te denken. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Santhani is nu in balbezit. Prowanda rent richting de bal. Santhani maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Santhani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Santhani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Prowanda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Prowanda kan niet meer verder spelen. Hanafi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass. Mamoribo probeert de bal aan de voet te houden. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 53%, maungFC 47%.
PPSM Magelang - maungFC 2:1