Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maungFC PPSM Magelang
Normal Tactiek mytactic
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Mardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Maulana rent richting de bal. Toba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toba krijgt een gele kaart. Maulana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maulana kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maulana verovert de bal door een tackle van achteren. Mamoribo rent richting de bal. Maulana onderschept slim de pass. Maulana haalt uit met een fantastische trap. Nazaruddin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Maulana passt de bal zonder na te denken. Zulfikri rent richting de bal. Jufriyanto rent richting de bal. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri schiet op doel. Nazaruddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maungFC 48%, PPSM Magelang 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maungFC - PPSM Magelang 0:0

52e minuut.
Nazaruddin met een sublieme pass. Santhani kopt de bal weg. Mashudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jaelani probeert naar een medespeler te passen. Jufriyanto is nu in balbezit. Jufriyanto met een sublieme pass. Maulana rent richting de bal. Maulana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Toba is nu in balbezit. Toba geeft een hoge lob. Sapara kopt de bal weg. Adyaksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adyaksa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maungFC - PPSM Magelang 1:0

84e minuut.
Zulfikri is nu in balbezit. Darmawanto onderschept slim de pass. Jufriyanto rent richting de bal. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Jaelani met de inworp. Santhani rent richting de bal. Jufriyanto is nu in balbezit. Jufriyanto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maungFC 65%, PPSM Magelang 35%.
maungFC - PPSM Magelang 1:0