Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jokam fc hengki81
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Adiputra bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adiputra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal geeft een hoge lob. Harhara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Muazis rent richting de bal. Muazis passt de bal zonder na te denken. Morhan speelt de bal door. Kesuma is nu in balbezit. Kesuma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Muazis probeert naar een medespeler te passen. Oktovianus is nu in balbezit. Kesuma verovert de bal door een tackle van achteren. Kesuma schiet op doel. Darmeidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jokam fc - hengki81 1:0

42e minuut.
Muazis kopt de bal weg. Oktovianus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muazis verovert de bal door een tackle van achteren. Muazis draait met de bal, schiet en ... Darmeidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jokam fc 51%, hengki81 49%.
Jokam fc - hengki81 1:0

62e minuut.
Sumbawa speelt de bal door. Lessy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahawarin. Lessy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cahyadi met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jokam fc 47%, hengki81 53%.
Jokam fc - hengki81 1:0