Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 13:24
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.07 [del]
  • Stadion: Tegar Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3092
Tegar Cross Over City
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 13.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Djajalaksana geeft een hoge lob. Mandra probeert de bal met de borst te controleren. Mandra met een sublieme pass. Barangsano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tegar - Cross Over City 1:0

7e minuut.
Lantang heeft problemen om de bal te vangen. Barangsano is nu in balbezit. Barangsano probeert naar een medespeler te passen. Djajalaksana rent richting de bal. Djajalaksana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mandra met een sublieme pass. Barangsano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano passt de bal zonder na te denken. Effendi is nu in balbezit. Effendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Barangsano onderschept slim de pass. Barangsano speelt de bal door. Haryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi verovert de bal door een tackle van achteren. Effendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tegar - Cross Over City 2:0

30e minuut.
Fachul is nu in balbezit. Fachul passt de bal met de wreef. Barangsano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano schiet op doel. Haryadi kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 28%, Cross Over City 72%.
Tegar - Cross Over City 2:0

63e minuut.
Fachul met een snelle inworp. Barangsano probeert de bal met de borst te controleren. Barangsano haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Effendi de bal. Effendi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lesmana is nu in balbezit. Suhanta rent richting de bal. Lesmana onderschept slim de pass. Savsahubun is nu in balbezit. Savsahubun draait met de bal, schiet en ... Karmadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 47%, Cross Over City 53%.
Tegar - Cross Over City 2:0