Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
^_gEoLOgIsT_^ Tegar
siiip Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Hasegem geeft een hoge lob. Rajasa heeft problemen om de bal te vangen. Fachludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi verovert de bal door een tackle van achteren. Effendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Djajalaksana rent richting de bal. Djajalaksana probeert naar een medespeler te passen. Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi haalt uit met een fantastische trap. Suryadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
^_gEoLOgIsT_^ - Tegar 0:1

14e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Sutadi rent richting de bal. Mandra geeft een lange en hoge pass. Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Karisma rent richting de bal. Karisma draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Simunapendi de bal. Semadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Semadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Simunapendi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sutadi met de inworp. Semadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Semadi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
^_gEoLOgIsT_^ - Tegar 1:1

39e minuut.
Barangsano is nu in balbezit. Gunawan verovert de bal door een tackle van achteren. Gunawan passt de bal in één keer door. Karisma is nu in balbezit. Karisma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
^_gEoLOgIsT_^ - Tegar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ^_gEoLOgIsT_^ 65%, Tegar 35%.
^_gEoLOgIsT_^ - Tegar 2:1

64e minuut.
Rajasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal in één keer door. Semadi rent richting de bal. Semadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Simunapendi is nu in balbezit. Simunapendi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barangsano met een snelle inworp. Semadi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ^_gEoLOgIsT_^ 53%, Tegar 47%.
^_gEoLOgIsT_^ - Tegar 2:1