Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 13:24
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.07 [del]
  • Stadion: Tegar Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
Tegar ^_gEoLOgIsT_^
Normal Tactiek siiip
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Fachludin geeft een lange en hoge pass. Barangsano is nu in balbezit. Fachul begaat een overtreding. Barangsano raakt geblesseerd tijdens het duel. Barangsano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mandra heeft problemen om de bal te vangen. Mandra probeert naar een medespeler te passen. Rajasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi verovert de bal door een tackle van achteren. Effendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi passt de bal in één keer door. Subadar rent richting de bal. Subadar draait met de bal, schiet en ... Kuncahyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Djajalaksana probeert naar een medespeler te passen. Barangsano is nu in balbezit. Barangsano geeft een hoge lob. Fachul rent richting de bal. Fachul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mandra kopt de bal weg. Fachul rent richting de bal. Barangsano geeft de bal voor. Subekti rent richting de bal. Subekti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Hariyadi passt de bal met de wreef. Semadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Semadi passt de bal met de wreef. Subadar rent richting de bal. Subadar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 60%, ^_gEoLOgIsT_^ 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tegar - ^_gEoLOgIsT_^ 0:0

50e minuut.
Inworp. Djajalaksana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barangsano is nu in balbezit. Barangsano draait met de bal, schiet en ... Effendi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Subadar onderschept slim de pass. Subadar probeert naar een medespeler te passen. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tegar - ^_gEoLOgIsT_^ 0:1

72e minuut.
Semadi is nu in balbezit. Semadi passt de bal in één keer door. Simunapendi rent richting de bal. Hariyadi onderschept slim de pass. Mandra is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 52%, ^_gEoLOgIsT_^ 48%.
Tegar - ^_gEoLOgIsT_^ 0:1