Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hengki81 maungFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tedja kopt de bal weg. Daar is Djajalaksana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toba. Toba krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mamoribo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adiputra met een snelle inworp. Djajalaksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Djajalaksana geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Djajalaksana rent richting de bal. Mashudi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Djajalaksana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Djajalaksana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tedja rent richting de bal. Tedja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Prowanda speelt de bal door. Mashudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Djajalaksana zijn tegenspeler op de grond. Djajalaksana is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Darmawanto probeert naar een medespeler te passen. Amir is nu in balbezit. Amir passt de bal zonder na te denken. Daar is Tedja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tedja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hengki81 51%, maungFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hengki81 - maungFC 0:0

53e minuut.
Adiputra met een sublieme pass. Panigoro rent richting de bal. Tedja verovert de bal door een tackle van achteren. Tedja haalt uit met een fantastische trap. Nazaruddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - maungFC 1:0

55e minuut.
Toba passt de bal in één keer door. Mashudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashudi passt de bal met de wreef. Prowanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prowanda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Adyaksa rent richting de bal. Suhaeri verovert de bal door een tackle van achteren. Suhaeri geeft een hoge lob. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hengki81 53%, maungFC 47%.
hengki81 - maungFC 1:0