Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPSM Magelang Jokam fc
mytactic Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Kartono geeft de bal voor. Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salisbury. Salisbury krijgt een gele kaart. Mardiyanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santhani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Fakdawer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maulana onderschept slim de pass. Maulana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kesuma rent richting de bal. Kalla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kesuma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kartono met een snel genomen vrije trap. Muazis heeft problemen om de bal te vangen. Muazis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla geeft een hoge lob. Sirajuddin rent richting de bal. Sirajuddin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zulfikri de bal. Zulfikri schiet op doel. Harhara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Jokam fc 1:0

29e minuut.
Salisbury passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Santhani de bal. Santhani met een sublieme pass. Klungelig pakt Sirajuddin de bal. Sirajuddin haalt uit met een fantastische trap. Supardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Santhani is nu in balbezit. Santhani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barangsano de bal. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 41%, Jokam fc 59%.
PPSM Magelang - Jokam fc 1:0

49e minuut.
Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri geeft een lange en hoge pass. Maulana is nu in balbezit. Maulana schiet op doel. Harhara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Jufriyanto rent richting de bal. Kartono is nu in balbezit. Fakdawer speelt de bal door. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaelani met de inworp. Muazis is nu in balbezit. Kalla verovert de bal door een tackle van achteren. Kalla geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fakdawer geeft een hoge lob. Inworp. Mukhlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Maulana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hutabarat de bal onder controle te krijgen. Maulana rent richting de bal. Maulana haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Santhani verovert de bal door een tackle van achteren. Santhani passt de bal zonder na te denken. Fakdawer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri verovert de bal door een tackle van achteren. Zulfikri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Jokam fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 22%, Jokam fc 78%.
PPSM Magelang - Jokam fc 2:0