Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hengki81 ^_gEoLOgIsT_^
Normal Tactiek siiip
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Semadi geeft een hoge lob. Oktovianus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... Darmeidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - ^_gEoLOgIsT_^ 0:1

17e minuut.
Rajasa geeft een lange en hoge pass. Semadi kopt de bal weg. Morhan probeert de bal aan de voet te houden. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... Darmeidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - ^_gEoLOgIsT_^ 0:2

22e minuut.
Tedja bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachludin onderschept slim de pass. Rajasa is nu in balbezit. Djajalaksana onderschept slim de pass. Djajalaksana speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Djajalaksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano verovert de bal door een tackle van achteren. Barangsano speelt de bal door. Karisma is nu in balbezit. Karisma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - ^_gEoLOgIsT_^ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hengki81 70%, ^_gEoLOgIsT_^ 30%.
hengki81 - ^_gEoLOgIsT_^ 0:3

48e minuut.
Semadi speelt de bal door. Subekti rent richting de bal. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - ^_gEoLOgIsT_^ 0:4

66e minuut.
Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Semadi onderschept slim de pass. Semadi probeert naar een medespeler te passen. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hengki81 - ^_gEoLOgIsT_^ 0:5

68e minuut.
Adiputra passt de bal met de wreef. Karisma is nu in balbezit. Met opzet legt Adiputra zijn tegenspeler op de grond. Adiputra krijgt een gele kaart. Karisma moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karisma kan niet meer verder spelen. Subadar komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gunawan heeft problemen om de bal te vangen. Djajalaksana onderschept slim de pass. Djajalaksana passt de bal zonder na te denken. Tedja is nu in balbezit. Tedja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Suhaeri kopt de bal weg. Mauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutadi maakt een afschuwelijke overtreding. Sutadi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Oktovianus geeft een hoge lob. Tedja rent richting de bal. Tedja passt de bal met de wreef. Adiputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiputra speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hengki81 62%, ^_gEoLOgIsT_^ 38%.
hengki81 - ^_gEoLOgIsT_^ 0:5