Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maungFC Tegar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sampoerna met een sublieme pass. Effendi is nu in balbezit. Toba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nazaruddin met een harde bal richting middenveld. Hasegem kopt de bal weg. Klungelig pakt Panigoro de bal. Effendi rent richting de bal. Effendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fachul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachul geeft een hoge lob. Djajalaksana kopt de bal weg. Klungelig pakt Effendi de bal. Effendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hasegem speelt de bal door. Mandra rent richting de bal. Fachul probeert naar een medespeler te passen. Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Barangsano passt de bal zonder na te denken. Fachul speelt de bal door. Effendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi haalt uit met een fantastische trap. Nazaruddin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maungFC - Tegar 0:1

27e minuut.
Effendi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruslan komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ruslan rent richting de bal. Barangsano rent richting de bal. Mashudi onderschept slim de pass. Ruslan verovert de bal door een tackle van achteren. Ruslan haalt uit met een fantastische trap. Nazaruddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maungFC 62%, Tegar 38%.
maungFC - Tegar 0:1

59e minuut.
Toba probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Suhanta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Djajalaksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Djajalaksana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Agachi kopt de bal weg. Gofur rent richting de bal. Hasegem begaat een overtreding. Hasegem krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hasegem met een snelle inworp. Djajalaksana probeert de bal met de borst te controleren. Toba probeert naar een medespeler te passen. Adyaksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adyaksa haalt uit met een fantastische trap. Kuncahyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mashudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barangsano verovert de bal door een tackle van achteren. Toba is nu in balbezit. Barangsano is nu in balbezit. Barangsano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sampoerna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mulyadi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Panigoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigoro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mandra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fachul geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maungFC 54%, Tegar 46%.
maungFC - Tegar 0:1