Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross Over City PPSM Magelang
Normal Tactiek mytactic
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Jufriyanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jufriyanto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yahya de bal. Mukhlis rent richting de bal. Mukhlis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Karnadi controleert de bal met de borst. Zulfikri rent richting de bal. Karnadi is nu in balbezit. Zulfikri verovert de bal door een tackle van achteren. Zulfikri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maulana rent richting de bal. Maulana haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Haryadi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Over City - PPSM Magelang 0:1

13e minuut.
Sukur met een snelle inworp. Savsahubun rent richting de bal. Kalla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalla krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Yahya is nu in balbezit. Yahya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santhani de bal. Santhani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rumaseb de bal. Zamzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maulana de bal. Maulana schiet op doel. Zamzani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Over City - PPSM Magelang 0:2

43e minuut.
Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana geeft een hoge lob. Karnadi rent richting de bal. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... Zamzani bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Over City 72%, PPSM Magelang 28%.
Cross Over City - PPSM Magelang 0:2

48e minuut.
Mukhlis is nu in balbezit. Mukhlis passt de bal met de wreef. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... Haryadi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Over City - PPSM Magelang 0:3

50e minuut.
Maulana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sukur de bal. Sukur passt de bal met de wreef. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhani onderschept slim de pass. Santhani passt de bal zonder na te denken. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lantang is nu in balbezit. Sukur rent richting de bal. Sukur speelt de bal door. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri schiet op doel. Zamzani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross Over City - PPSM Magelang 0:4

71e minuut.
Mardiyanto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prihatin met een snelle inworp. Savsahubun rent richting de bal. Savsahubun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Supardi trapt de bal weg. Mukhlis probeert naar een medespeler te passen. Rumaseb bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri verovert de bal door een tackle van achteren. Zulfikri schiet op doel. Zamzani bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Over City 60%, PPSM Magelang 40%.
Cross Over City - PPSM Magelang 0:4