Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skyoff i
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuasalamony probeert naar een medespeler te passen. Zulfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lesmana passt de bal zonder na te denken. Fajar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riyadi. Fajar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fajar kan niet meer verder spelen. Kartaji komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Tuasalamony passt de bal met de wreef. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana speelt de bal door. Prinanto is nu in balbezit. Prinanto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sardy rent richting de bal. Sardy geeft een hoge lob. Rustaman kopt de bal weg. Zulfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sumbawa probeert naar een medespeler te passen. Suhanta is nu in balbezit. Riyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta verovert de bal door een tackle van achteren. Suhanta geeft een hoge lob. Habibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klungelig pakt Rudiyanto de bal. Rizal is nu in balbezit. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap. Sumbawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skyoff - i 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyoff 37%, i 63%.
skyoff - i 1:0

50e minuut.
Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta geeft een hoge lob. Daar is Lestaluhu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skyoff - i 2:0

54e minuut.
Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikar passt de bal in één keer door. Prinanto is nu in balbezit. Prinanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jamal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suhanta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zulfikar. Zulfikar krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Jamal is nu in balbezit. Jamal geeft een lange en hoge pass. Syahputra met een sublieme pass. Rudiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kusaini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sibuan de bal. Sibuan passt de bal in één keer door. Rudiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sumbawa geeft de bal voor. Daar is Prinanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashudi rent richting de bal. Prinanto onderschept slim de pass. Prinanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Suhanta passt de bal met de wreef. Rizal is nu in balbezit. Riyadi rent richting de bal. Rizal onderschept slim de pass. Rizal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zulfikar onderschept slim de pass. Zulfikar passt de bal met de wreef. Riyadi rent richting de bal. Rizal verovert de bal door een tackle van achteren. Rizal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyoff 42%, i 58%.
skyoff - i 2:0

i