Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harun naufal11 gonzales
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Chandra rent richting de bal. Kustiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra onderschept slim de pass. Chandra draait met de bal, schiet en ... Mariandy probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pattinasarani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Utomo is nu in balbezit. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pattinasarani probeert naar een medespeler te passen. Pitoy rent richting de bal. Kustiana onderschept slim de pass. Manewar rent richting de bal. Manewar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pitoy probeert naar een medespeler te passen. Soputan is nu in balbezit. Soputan speelt de bal door. Chandra is nu in balbezit. Chandra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pitoy heeft problemen om de bal te vangen. Manewar onderschept slim de pass. Kasali rent richting de bal. Manewar rent richting de bal. Manewar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pattinasarani met een snelle inworp. Tosobu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chandra de bal. Chandra schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wasfle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pattinasarani geeft een lange en hoge pass. Chandra heeft problemen om de bal te vangen. Chandra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zulkarnaen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kustiana is nu in balbezit. Manewar rent richting de bal. Manewar met een sublieme pass. Kasali rent richting de bal. Kasali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harun naufal11 42%, gonzales 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
harun naufal11 - gonzales 0:0

50e minuut.
Utomo probeert de bal met de borst te controleren. Tosobu met een sublieme pass. Riyadi heeft problemen om de bal te vangen. Chandra is nu in balbezit. Chandra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Utomo rent richting de bal. Tosobu rent richting de bal. Utomo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Utomo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harun naufal11 55%, gonzales 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
harun naufal11 - gonzales 0:0