Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asep kertun harun naufal11
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


34e minuut.
Kustiana passt de bal met de wreef. Patha rent richting de bal. Patha geeft een hoge lob. Bonsapia heeft problemen om de bal te vangen. Bonsapia draait met de bal, schiet en ... Salim bokst de bal weg.

43e minuut.
Manewar is nu in balbezit. Manewar met een sublieme pass. Patha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasali is nu in balbezit. Kasali haalt uit met een fantastische trap. Komboy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asep kertun 69%, harun naufal11 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asep kertun - harun naufal11 0:0

72e minuut.
Prabowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabowo geeft een lange en hoge pass. Rayar probeert naar een medespeler te passen. Bonsapia rent richting de bal. Bonsapia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wasfle speelt de bal door. Kasali rent richting de bal. Patha is nu in balbezit. Manewar verovert de bal door een tackle van achteren. Manewar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asep kertun - harun naufal11 0:1

89e minuut.
Winardi kopt de bal weg. Ishak probeert de bal aan de voet te houden. Ishak speelt de bal door. Rayar rent richting de bal. Rayar draait met de bal, schiet en ... Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asep kertun 62%, harun naufal11 38%.
asep kertun - harun naufal11 0:1