Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norteng City harun naufal11
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Suroso geeft een lange en hoge pass. Mukti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorongan. Sorongan krijgt een gele kaart. Mukti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suroso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zulkarnaen rent richting de bal. Ekayana verovert de bal door een tackle van achteren. Ekayana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dinata probeert naar een medespeler te passen. Prastowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prastowo speelt de bal door. Ekayana is nu in balbezit. Ekayana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fakdawer rent richting de bal. Utomo onderschept slim de pass. Met opzet legt Mursadat zijn tegenspeler op de grond. Mursadat krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Suroso geeft een hoge lob. Inworp. Karmadi met een snelle inworp. Manewar is nu in balbezit. Manewar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ekayana passt de bal in één keer door. Suryaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustiana rent richting de bal. Suryaman verovert de bal door een tackle van achteren. Suryaman geeft een hoge lob. Paal!

41e minuut.
Mursadat met een sublieme pass. Kustiana is nu in balbezit. Ekayana verovert de bal door een tackle van achteren. Fakdawer rent richting de bal. Fakdawer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - harun naufal11 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norteng City 44%, harun naufal11 56%.
Norteng City - harun naufal11 1:0

57e minuut.
Dinata rent richting de bal. Manewar onderschept slim de pass. Manewar probeert naar een medespeler te passen. Kasali rent richting de bal. Kasali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norteng City - harun naufal11 1:1

80e minuut.
Mursadat is nu in balbezit. Karmadi is nu in balbezit. Karmadi geeft de bal voor. Manewar rent richting de bal. Manewar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prastowo rent richting de bal. Prastowo geeft een lange en hoge pass. Daar is Suroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasali draait met de bal, schiet en ... Kuncoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - harun naufal11 1:2

88e minuut.
Mursadat met de inworp. Dinata is nu in balbezit. Dinata geeft een lange en hoge pass. Suryaman rent richting de bal. Suryaman draait met de bal, schiet en ... Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norteng City - harun naufal11 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norteng City 43%, harun naufal11 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norteng City - harun naufal11 2:2