Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TESTING F.C Udis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Widiarto heeft problemen om de bal te vangen. Widiarto geeft een lange en hoge pass. Suabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Suabey haalt uit met een fantastische trap. Chaeruddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - Udis 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Wiyono de bal. Ramadhani rent richting de bal. Met opzet legt Widiarto zijn tegenspeler op de grond. Widiarto krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tecuari met de inworp. Djajalaksana rent richting de bal. Djajalaksana draait met de bal, schiet en ... Suabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Suabey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bachir is nu in balbezit. Bachir passt de bal in één keer door. Tobing is nu in balbezit. Tobing schiet op doel. Baldo Bento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TESTING F.C - Udis 1:1

19e minuut.
Supendi met een snelle inworp. Bachir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subandi. Bachir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bachir komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Roekito rent richting de bal. Roekito passt de bal zonder na te denken. Tobing rent richting de bal. Tobing haalt uit met een fantastische trap. Baldo Bento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - Udis 2:1

45e minuut.
Tecuari rent richting de bal. Supendi is nu in balbezit. Subandi geeft een lange en hoge pass. Suabey is nu in balbezit. Suabey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TESTING F.C - Udis 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TESTING F.C 57%, Udis 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TESTING F.C - Udis 2:2

50e minuut.
Djajalaksana rent richting de bal. Djajalaksana probeert naar een medespeler te passen. Suabey is nu in balbezit. Suabey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Roekito onderschept slim de pass. Roekito geeft de bal voor. Daar is Kasali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobing rent richting de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Baldo Bento trapt de bal weg. Klungelig pakt Widiarto de bal. Bachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachir met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - Udis 3:2

71e minuut.
Roekito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ekodono komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono passt de bal in één keer door. Kasali kan de bal niet met de borst controleren. Tobing is nu in balbezit. Tobing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Supendi kopt de bal weg. Bachir heeft problemen om de bal te vangen. Subandi is nu in balbezit. Tobing onderschept slim de pass. Tobing haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TESTING F.C 35%, Udis 65%.
TESTING F.C - Udis 3:2