Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IO 935 KSF
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wahid rent richting de bal. Tantawi is nu in balbezit. Sugiyanto onderschept slim de pass. Sugiyanto geeft de bal voor. Suyatno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

7e minuut.
Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Handoyo geeft een hoge lob. Daar is Waskita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahid rent richting de bal. Wahid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Suyatno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Andriyanto geeft de bal voor. Tantawi is nu in balbezit. Met opzet legt Wasfle zijn tegenspeler op de grond. Wasfle krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Andriyanto met een sublieme pass. Mandra rent richting de bal. Mandra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Wasfle onderschept slim de pass. Wasfle geeft een lange en hoge pass. Daar is Waskita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wasfle onderschept slim de pass. Wasfle met een sublieme pass. Mandra is nu in balbezit. Mandra draait met de bal, schiet en ... Waidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - KSF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 57%, KSF 43%.
IO 935 - KSF 1:0

71e minuut.
Sugiyanto passt de bal zonder na te denken. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahid probeert naar een medespeler te passen. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sukarja speelt de bal door. Andriyanto rent richting de bal. Andriyanto passt de bal in één keer door. Rinaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldi geeft een lange en hoge pass. Waidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mariandy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Handoyo de bal. Met opzet legt Andriyanto zijn tegenspeler op de grond. Andriyanto krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Suhanta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abidin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahid geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cahyono passt de bal zonder na te denken. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 72%, KSF 28%.
IO 935 - KSF 1:0