Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kinova Fc Udis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tecuari met een snelle inworp. Djajalaksana rent richting de bal. Sandang bereikt de bal nog maar net als eerste. Djajalaksana verovert de bal door een tackle van achteren. Djajalaksana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - Udis 0:1

4e minuut.
Sandang is nu in balbezit. Djajalaksana rent richting de bal. Zainudin rent richting de bal. Djajalaksana verovert de bal door een tackle van achteren. Djajalaksana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Subandi passt de bal met de wreef. Daar is Suabey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suabey verovert de bal door een tackle van achteren. Suabey haalt uit met een fantastische trap. Ivak Dalam bokst de bal weg.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yani met de inworp. Djajalaksana is nu in balbezit. Djajalaksana geeft een hoge lob. Pitoy verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Djajalaksana passt de bal in één keer door. Jatmiko rent richting de bal. Sandang verovert de bal door een tackle van achteren. Pekey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekey schiet op doel. Baldo Bento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tuasalamony is nu in balbezit. Tuasalamony speelt de bal door. Samsudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yani rent richting de bal. Yani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kinova Fc 54%, Udis 46%.
Kinova Fc - Udis 0:1

62e minuut.
Djajalaksana met een sublieme pass. Suabey rent richting de bal. Suabey passt de bal zonder na te denken. Daar is Samsudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samsudin probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - Udis 0:2

79e minuut.
Sandang verovert de bal door een tackle van achteren. Sandang probeert naar een medespeler te passen. Subandi rent richting de bal. Pekey onderschept slim de pass. Pekey schiet op doel. Baldo Bento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Subandi heeft problemen om de bal te vangen. Sandang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandang probeert naar een medespeler te passen. Pekey rent richting de bal. Pekey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kinova Fc 48%, Udis 52%.
Kinova Fc - Udis 0:2