Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
819 8055 si ihsan thea
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hadi passt de bal in één keer door. Nurdiyantoro is nu in balbezit. Sudaryono begaat een overtreding. Nurdiyantoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jufriyanto komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mahfud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahfud geeft een lange en hoge pass. Poerwadi kopt de bal weg. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana draait met de bal, schiet en ... Yandri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Poerwadi kopt de bal weg. Pangkatana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mansawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana onderschept slim de pass. Pangkatana haalt uit met een fantastische trap. Yandri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Yandri met een sublieme pass. Djajalaksana kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abubakar de bal onder controle te krijgen. Pangkatana is nu in balbezit. Pangkatana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Poerwadi verovert de bal door een tackle van achteren. Poerwadi probeert naar een medespeler te passen. Pangkatana rent richting de bal. Manukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hadi onderschept slim de pass. Hadi probeert naar een medespeler te passen. Walian rent richting de bal. Walian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
819 8055 - si ihsan thea 1:0

36e minuut.
Walian passt de bal in één keer door. Poerwadi speelt de bal door. Manukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pangkatana de bal. Pangkatana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 819 8055 57%, si ihsan thea 43%.
819 8055 - si ihsan thea 1:0

73e minuut.
Djajalaksana speelt de bal door. Pangkatana is nu in balbezit. Abubakar is nu in balbezit. Pangkatana verovert de bal door een tackle van achteren. Pangkatana draait met de bal, schiet en ... Yandri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 819 8055 69%, si ihsan thea 31%.
819 8055 - si ihsan thea 1:0