Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
del el_classico MASTER CLUB
el_class Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sutadi speelt de bal door. Tamaela kopt de bal weg. Bahalwan is nu in balbezit. Lessy verovert de bal door een tackle van achteren. Lessy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rahmad passt de bal met de wreef. Daar is Juanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juanda geeft een hoge lob. Rosalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Abdi geeft een lange en hoge pass. Triadi kopt de bal weg. Bernardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sunanta is nu in balbezit. Sunanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Abidin is nu in balbezit. Triadi onderschept slim de pass. Triadi passt de bal zonder na te denken. Nur`alim rent richting de bal. Nur`alim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 47%, MASTER CLUB 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
del el_classico - MASTER CLUB 0:0

51e minuut.
Abidin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zainudin met een snelle inworp. Triadi probeert de bal met de borst te controleren. Triadi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sunanta rent richting de bal. Sunanta probeert naar een medespeler te passen. Bahalwan is nu in balbezit. Lessy verovert de bal door een tackle van achteren. Lessy passt de bal zonder na te denken. Sutadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Zainudin onderschept slim de pass. Zainudin geeft een lange en hoge pass. Daar is Bernardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triadi rent richting de bal. Triadi geeft de bal voor. Sutadi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 34%, MASTER CLUB 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
del el_classico - MASTER CLUB 0:0