Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
819 8055 RIZKI_ZR
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Putiray passt de bal zonder na te denken. Burhanuddin is nu in balbezit. Burhanuddin haalt uit met een fantastische trap. Abubakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yandri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mahfud met de inworp. Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto speelt de bal door. Hasanuddin is nu in balbezit. Hasanuddin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Hasanuddin onderschept slim de pass. Hasanuddin geeft de bal voor. Putiray is nu in balbezit. Putiray haalt uit met een fantastische trap. Burhanuddin maakt een snoekduik en kopt de bal. Yandri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Burhanuddin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chandra komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Supriatna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambarawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jufriyanto rent richting de bal. Hasanuddin onderschept slim de pass. Hasanuddin passt de bal zonder na te denken. Chandra is nu in balbezit. Chandra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Walian draait met de bal, schiet en ... Winandar probeert de bal aan de voet te houden. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro is nu in balbezit. Nurdiyantoro schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto passt de bal met de wreef. Walian is nu in balbezit. Walian haalt uit met een fantastische trap. Zainudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
819 8055 - RIZKI_ZR 1:0

36e minuut.
Supriatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriatna met een sublieme pass. Klungelig pakt Atmajaya de bal. Nurdiyantoro is nu in balbezit. Nurdiyantoro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Mahfud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahfud passt de bal in één keer door. Jufriyanto heeft problemen om de bal te vangen. Hasanuddin rent richting de bal. Hasanuddin geeft een hoge lob. Yandri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Jufriyanto rent richting de bal. Hasanuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Hasanuddin met een sublieme pass. Daar is Chandra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 819 8055 44%, RIZKI_ZR 56%.
819 8055 - RIZKI_ZR 1:0

62e minuut.
Mansawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra verovert de bal door een tackle van achteren. Habibi rent richting de bal. Chandra verovert de bal door een tackle van achteren. Chandra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Abubakar geeft een lange en hoge pass. Abdi kopt de bal weg. Atmajaya geeft de bal voor. Chandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
819 8055 - RIZKI_ZR 1:1

71e minuut.
Nurdiyantoro geeft de bal voor. Wahyudi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambarawa. Ambarawa krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hadi geeft een hoge lob. Supriatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian verovert de bal door een tackle van achteren. Walian haalt uit met een fantastische trap. Zainudin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Wahyudi rent richting de bal. Wahyudi probeert naar een medespeler te passen. Chandra is nu in balbezit. Hasanuddin is nu in balbezit. Hasanuddin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
819 8055 - RIZKI_ZR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 819 8055 52%, RIZKI_ZR 48%.
819 8055 - RIZKI_ZR 1:2