Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
819 8055 Tes FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Mansawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanjuntak verovert de bal door een tackle van achteren. Simanjuntak speelt de bal door. Sandy rent richting de bal. Sandy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
819 8055 - Tes FC 0:1

33e minuut.
Luhulima rent richting de bal. Nurdiyantoro onderschept slim de pass. Nurdiyantoro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Walian de bal. Walian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nurdiyantoro is nu in balbezit. Luhulima is nu in balbezit. Nurdiyantoro rent richting de bal. Nurdiyantoro haalt uit met een fantastische trap. Fajar heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fajar trapt de bal weg van het doel. Mahfud kopt de bal weg. Hadi geeft de bal voor. Sandy rent richting de bal. Sandy draait met de bal, schiet en ... Yandri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 819 8055 62%, Tes FC 38%.
819 8055 - Tes FC 0:1

47e minuut.
Batola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ambarawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Yazir rent richting de bal. Yazir probeert naar een medespeler te passen. Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Simanjuntak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanjuntak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simanjuntak rent richting de bal. Simanjuntak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
819 8055 - Tes FC 0:2

54e minuut.
Mahfud geeft een hoge lob. Klungelig pakt Walian de bal. Fajar is nu in balbezit. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mahfud onderschept slim de pass. Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamiluddin is nu in balbezit. Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
819 8055 - Tes FC 0:3

69e minuut.
Ambarawa met een snelle inworp. Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro geeft de bal voor. Hadi rent richting de bal. Hadi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Jufriyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang passt de bal met de wreef. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 819 8055 47%, Tes FC 53%.
819 8055 - Tes FC 0:3