Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
del el_classico E&B FC
el_class Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Tecuari heeft problemen om de bal te vangen. Estyaji verovert de bal door een tackle van achteren. Estyaji passt de bal in één keer door. Supendi rent richting de bal. Supendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Warabas geeft een lange en hoge pass. Karya kopt de bal weg. Imbiri is nu in balbezit. Husein rent richting de bal. Husein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Karya onderschept slim de pass. Karya probeert naar een medespeler te passen. Wahyudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunanta onderschept slim de pass. Sunanta draait met de bal, schiet en ... Zulfikar bokst de bal weg.

26e minuut.
Zakaria probeert de bal aan de voet te houden. Wahyudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunanta onderschept slim de pass. Sunanta haalt uit met een fantastische trap. Zulfikar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - E&B FC 1:0

33e minuut.
Rahmawan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamaela met een snelle inworp. Suabey rent richting de bal. Suabey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tecuari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estyaji met een snelle inworp. Husein bereikt de bal nog maar net als eerste. Husein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
del el_classico - E&B FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 41%, E&B FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
del el_classico - E&B FC 1:1

46e minuut.
Supendi is nu in balbezit. Supendi passt de bal in één keer door. Estyaji rent richting de bal. Estyaji geeft een hoge lob. Supendi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tecuari verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Estyaji met de inworp. Husein rent richting de bal. Husein geeft een lange en hoge pass. Mudana bokst de bal weg.

62e minuut.
Zakaria passt de bal met de wreef. Abdi is nu in balbezit. Abdi geeft de bal voor. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas schiet op doel. Mudana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - E&B FC 1:2

65e minuut.
Karya speelt de bal door. Zakaria is nu in balbezit. Zakaria passt de bal met de wreef. Estyaji rent richting de bal. Estyaji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Puspito verovert de bal door een tackle van achteren. Puspito met een sublieme pass. Rahmawan is nu in balbezit. Suabey verovert de bal door een tackle van achteren. Suabey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 67%, E&B FC 33%.
del el_classico - E&B FC 1:2