Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arun Football Club 819 8055
424 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Wahab geeft de bal voor. Inworp. Nugraha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haay is nu in balbezit. Haay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wahab trapt de bal weg. Suherman kopt de bal weg. Lumbuun rent richting de bal. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - 819 8055 1:0

11e minuut.
Samudra is nu in balbezit. Samudra geeft een lange en hoge pass. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abubakar de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Nurdiyantoro rent richting de bal. Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman probeert naar een medespeler te passen. Haay rent richting de bal. Haay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Walian onderschept slim de pass. Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Laksana speelt de bal door. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun schiet op doel. Yandri bokst de bal weg. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap. Yandri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Laksana met een sublieme pass. Daar is Cahyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahyadi probeert naar een medespeler te passen. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun draait met de bal, schiet en ... Yandri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jufriyanto probeert de bal met de borst te controleren. Bojonegoro onderschept slim de pass. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arun Football Club 29%, 819 8055 71%.
Arun Football Club - 819 8055 1:0

53e minuut.
Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro met een sublieme pass. Walian rent richting de bal. Walian draait met de bal, schiet en ... Sosomar probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Laksana geeft de bal voor. Wahab kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Laksana de bal onder controle te krijgen. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Jufriyanto de bal. Laksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Laksana passt de bal zonder na te denken. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Suherman passt de bal met de wreef. Jufriyanto rent richting de bal. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Yandri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - 819 8055 2:0

69e minuut.
Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman passt de bal zonder na te denken. Jufriyanto heeft problemen om de bal te vangen. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - 819 8055 3:0

71e minuut.
Jufriyanto geeft de bal voor. Inworp. Cahyadi met de inworp. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Haay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansawan rent richting de bal. Mansawan geeft een lange en hoge pass. Ambarawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambarawa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lumbuun onderschept slim de pass. Bojonegoro is nu in balbezit. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap. Yandri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - 819 8055 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arun Football Club 47%, 819 8055 53%.
Arun Football Club - 819 8055 4:0