Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARAU FC RomaIndonesia FC
form D Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Sumbawa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kosandi zal de hoekschop nemen. Abdi is nu in balbezit. Abdi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Abdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Runturambi. Abdi raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sumbawa verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
HARAU FC - RomaIndonesia FC 1:0

12e minuut.
Sunito onderschept slim de pass. Sunito passt de bal in één keer door. Abdi is nu in balbezit. Abdi schiet op doel. Novianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Maully Lessy met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukadana met de inworp. Yazir heeft problemen om de bal te vangen. Yazir speelt de bal door. Novianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Abdi met een sublieme pass. Sunito is nu in balbezit. Wachowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wachowicz krijgt een gele kaart. Sunito raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sunito kan niet meer verder spelen. Suprapto komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Zaelani passt de bal met de wreef. Hartono rent richting de bal. Savsahubun rent richting de bal. Hartono verovert de bal door een tackle van achteren. Hartono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Runturambi kopt de bal weg. Sukadana is nu in balbezit. Hartono maakt een afschuwelijke overtreding. Hartono krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zaelani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muftie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARAU FC 49%, RomaIndonesia FC 51%.
HARAU FC - RomaIndonesia FC 1:0

51e minuut.
Halil probeert naar een medespeler te passen. Sukadana rent richting de bal. Muftie verovert de bal door een tackle van achteren. Muftie schiet op doel. Samudra probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rosalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalim met een sublieme pass. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto draait met de bal, schiet en ... Sumbawa probeert de bal aan de voet te houden. Novianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARAU FC 52%, RomaIndonesia FC 48%.
HARAU FC - RomaIndonesia FC 1:0