Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sei Bingai FC. TheMysterius
LILO Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
poor Passen weak
tragic Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nurwahid is nu in balbezit. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung draait met de bal, schiet en ... Nurwahid probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Priatna geeft een lange en hoge pass. Akbar kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priatna met de inworp. Prasetyo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Prastowo geeft een lange en hoge pass. Kurniawan rent richting de bal. Kurniawan passt de bal zonder na te denken. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Hammer kopt de bal weg. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamzah. Hamzah krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Roekito rent richting de bal. Roekito geeft een lange en hoge pass. Prasetyo met een sublieme pass. Nurwahid rent richting de bal. Nurwahid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Munawir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawir passt de bal met de wreef. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sei Bingai FC. - TheMysterius 0:1

41e minuut.
Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetyo passt de bal met de wreef. Nurwahid rent richting de bal. Nurwahid draait met de bal, schiet en ... Togubu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sei Bingai FC. - TheMysterius 1:1

42e minuut.
Kochanowski rent richting de bal. Salisbury verovert de bal door een tackle van achteren. Salisbury passt de bal in één keer door. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Priatna speelt de bal door. Hanafi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurwahid. Nurwahid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 56%, TheMysterius 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sei Bingai FC. - TheMysterius 1:1

49e minuut.
Rahman probeert de bal aan de voet te houden. Hamzah rent richting de bal. Met opzet legt Hakim zijn tegenspeler op de grond. Hakim krijgt een gele kaart. Hamzah moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hamzah kan niet meer verder spelen. Zamzani komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Salisbury passt de bal zonder na te denken. Tanjung heeft problemen om de bal te vangen. Tanjung passt de bal in één keer door. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sei Bingai FC. - TheMysterius 1:2

53e minuut.
Nurwahid probeert naar een medespeler te passen. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim met een sublieme pass. Prasetyo rent richting de bal. Prasetyo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Manukai met de inworp. Priatna rent richting de bal. Priatna speelt de bal door. Manukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukai geeft een hoge lob. Togubu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury met een sublieme pass. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung draait met de bal, schiet en ... Hammer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Prastowo probeert naar een medespeler te passen. Nurwahid rent richting de bal. Nurwahid passt de bal met de wreef. Prasetyo is nu in balbezit. Prasetyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 62%, TheMysterius 38%.
Sei Bingai FC. - TheMysterius 1:2