Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheMysterius 816 8055
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hanafi geeft de bal voor. Inworp. Suroso met de inworp. Ardiansyah rent richting de bal. Ardiansyah geeft een hoge lob. Togubu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - 816 8055 0:1

16e minuut.
Salisbury kopt de bal weg. Daar is Sardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanjung. Tanjung krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hamzah rent richting de bal. Hamzah passt de bal met de wreef. Triyatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury onderschept slim de pass. Salisbury draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Prastowo heeft problemen om de bal te vangen. Triyatna geeft een lange en hoge pass. Hanafi rent richting de bal. Muladi onderschept slim de pass. Muladi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMysterius 44%, 816 8055 56%.
TheMysterius - 816 8055 0:1

53e minuut.
Tanjung passt de bal zonder na te denken. Triyatna rent richting de bal. Prastowo verovert de bal door een tackle van achteren. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Triyatna geeft de bal voor. Muladi is nu in balbezit. Akbar onderschept slim de pass. Ardiansyah is nu in balbezit. Ardiansyah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ardiansyah met een sublieme pass. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanafi onderschept slim de pass. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah draait met de bal, schiet en ... Togubu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lukito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ismanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismanto passt de bal in één keer door. Muladi rent richting de bal. Muladi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Salisbury probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung verovert de bal door een tackle van achteren. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ardiansyah kopt de bal weg. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury passt de bal zonder na te denken. Tanjung rent richting de bal. Tanjung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMysterius 51%, 816 8055 49%.
TheMysterius - 816 8055 0:1