Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilang 816 8055
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubis. Mukhlis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Triyatna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muladi rent richting de bal. Muladi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yudha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Yani probeert naar een medespeler te passen. Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah onderschept slim de pass. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sandria trapt de bal weg. Ardiansyah kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lubis de bal onder controle te krijgen. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gilang - 816 8055 0:1

31e minuut.
Rumaseb rent richting de bal. Mukhlis rent richting de bal. Mukhlis passt de bal in één keer door. Rumaseb is nu in balbezit. Rumaseb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hamzah rent richting de bal. Hamzah passt de bal met de wreef. Mukhlis rent richting de bal. Rumaseb onderschept slim de pass. Rumaseb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Poluakan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suroso met een snelle inworp. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Lubis kopt de bal weg. Triyatna is nu in balbezit. Triyatna probeert naar een medespeler te passen. Ardiansyah rent richting de bal. Ardiansyah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gilang - 816 8055 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilang 60%, 816 8055 40%.
gilang - 816 8055 0:2

56e minuut.
Suroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suroso geeft de bal voor. Triyatna kopt de bal weg. Muladi is nu in balbezit. Muladi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Triyatna rent richting de bal. Triyatna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muladi de bal. Muladi haalt uit met een fantastische trap. Lubis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suroso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amin kopt de bal weg. Yudha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Doeltrap. Taufiq trapt de bal weg. Muladi kopt de bal weg. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Triyatna rent richting de bal. Triyatna passt de bal zonder na te denken. Poluakan geeft een hoge lob. Jalil is nu in balbezit. Jalil geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilang 48%, 816 8055 52%.
gilang - 816 8055 0:2