Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheMysterius KENDOR.FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Soekarno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanjung is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Watulingas ... Strafschop! Directe rode kaart, Watulingas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Watulingas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tanjung moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tanjung kan niet meer verder spelen. Hutagaol komt het veld opgelopen. Salisbury legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Febiana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Perdana rent richting de bal. Perdana passt de bal in één keer door. Hutagaol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - KENDOR.FC 1:0

13e minuut.
Soekarno is nu in balbezit. Soekarno speelt de bal door. Perdana probeert de bal met de borst te controleren. Hutagaol is nu in balbezit. Hutagaol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Prastowo rent richting de bal. Prastowo passt de bal met de wreef. Salisbury probeert naar een medespeler te passen. Hutagaol rent richting de bal. Hutagaol draait met de bal, schiet en ... Febiana bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perdana heeft problemen om de bal te vangen. Hutagaol onderschept slim de pass. Salisbury rent richting de bal. Salisbury draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soekarno de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kurniawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol speelt de bal door. Salisbury rent richting de bal. Salisbury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - KENDOR.FC 2:0

25e minuut.
Kurniawan heeft problemen om de bal te vangen. Kurniawan geeft de bal voor. Soekarno kopt de bal weg. Hutagaol rent richting de bal. Hutagaol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - KENDOR.FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMysterius 38%, KENDOR.FC 62%.
TheMysterius - KENDOR.FC 3:0

48e minuut.
Yudha passt de bal zonder na te denken. Pattinasarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas rent richting de bal. Pamungkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - KENDOR.FC 3:1

57e minuut.
Pamungkas rent richting de bal. Pamungkas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Hanafi de bal onder controle te krijgen. Pattinasarani is nu in balbezit. Pattinasarani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pamungkas is nu in balbezit. Rahman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pamungkas raakt geblesseerd tijdens het duel. Perdana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pattinasarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinasarani haalt uit met een fantastische trap. Togubu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Salisbury onderschept slim de pass. Salisbury met een sublieme pass. Hutagaol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol schiet op doel. Febiana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - KENDOR.FC 4:1

64e minuut.
Yudha rent richting de bal. Yudha passt de bal in één keer door. Lukito rent richting de bal. Pamungkas verovert de bal door een tackle van achteren. Pamungkas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Munawir onderschept slim de pass. Munawir met een sublieme pass. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - KENDOR.FC 5:1

76e minuut.
Rahman is nu in balbezit. Rahman geeft een hoge lob. Hutagaol probeert naar een medespeler te passen. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - KENDOR.FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMysterius 46%, KENDOR.FC 54%.
TheMysterius - KENDOR.FC 6:1