Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
loster pras
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmat rent richting de bal. Daar is Asmat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmat haalt uit met een fantastische trap. Ashari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Subarkah trapt de bal weg van het doel. Daar is Makatindu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmat is nu in balbezit. Asmat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nurpijal trapt de bal weg. Putiray kopt de bal weg. Daar is Nuriana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmat rent richting de bal. Asmat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
loster - pras 1:0

10e minuut.
Makatindu speelt de bal door. Saefullah rent richting de bal. Saefullah passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ariyadi de bal. Ariyadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Adiprasetyo passt de bal zonder na te denken. Asmat rent richting de bal. Ashari is nu in balbezit. Adiprasetyo verovert de bal door een tackle van achteren. Adiprasetyo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
loster - pras 2:0

22e minuut.
Tamaela onderschept slim de pass. Tamaela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tumena met de inworp. Saefullah geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Daar is Yani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalla geeft een hoge lob. Ariyadi rent richting de bal. Ariyadi schiet op doel. Subarkah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
loster - pras 2:1

28e minuut.
Gumelar met een sublieme pass. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tumena krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Saleh rent richting de bal. Ariyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ariyadi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wasfle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasfle draait met de bal, schiet en ... Subarkah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loster 43%, pras 57%.
loster - pras 2:1

51e minuut.
Subarkah rent richting de bal. Subarkah geeft de bal voor. Makatindu kopt de bal weg. Saefullah rent richting de bal. Saefullah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Amin met een sublieme pass. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmat rent richting de bal. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Adiprasetyo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalla de bal. Kalla speelt de bal door. Asmat is nu in balbezit. Asmat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loster 55%, pras 45%.
loster - pras 2:1