Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheAxePahlawan Hadi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Nur`afiq rent richting de bal. Suherman rent richting de bal. Nur`afiq schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nur`afiq krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandria passt de bal met de wreef. Daar is Hendriawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Darmeidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucipto verovert de bal door een tackle van achteren. Sucipto probeert naar een medespeler te passen. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - Hadi 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Sandria de bal. Endang rent richting de bal. Endang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rudiyanto de bal onder controle te krijgen. Kasim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - Hadi 0:2

25e minuut.
Sandria met een sublieme pass. Endang rent richting de bal. Nur`afiq begaat een overtreding. Nur`afiq krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Endang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kartasas mita met een snel genomen vrije trap. Suherman is nu in balbezit. Rudiyanto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rudiyanto krijgt een gele kaart. Suherman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suherman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirajuddin met een snelle inworp. Mardiansyah is nu in balbezit. Mardiansyah geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Sucipto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucipto met een sublieme pass. Daar is Darmeidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman onderschept slim de pass. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Kasim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 61%, Hadi 39%.
TheAxePahlawan - Hadi 0:2

53e minuut.
Darmeidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmeidi geeft een hoge lob. Kartasas mita probeert de bal aan de voet te houden. Cahyono rent richting de bal. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Endang geeft een lange en hoge pass. Mahfud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahfud passt de bal in één keer door. Endang bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - Hadi 0:3

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musafri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kartasas mita met een sublieme pass. Mardiansyah is nu in balbezit. Mardiansyah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Endang met een sublieme pass. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman passt de bal met de wreef. Cahyono rent richting de bal. Cahyono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Suherman rent richting de bal. Endang bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - Hadi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 62%, Hadi 38%.
TheAxePahlawan - Hadi 0:4