Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia Fc Ms-Chill Khecill-Aji
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahkole met een snelle inworp. Kesuma is nu in balbezit. Kesuma draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Raharjo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Fc - Ms-Chill Khecill-Aji 1:0

7e minuut.
Tabrani probeert naar een medespeler te passen. Kesuma kopt de bal weg. Kotari heeft problemen om de bal te vangen. Saputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputra draait met de bal, schiet en ... Sanusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Suryadi passt de bal met de wreef. Endang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hutagalung. Hutagalung krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Endang kopt de bal weg. Titaley bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputra verovert de bal door een tackle van achteren. Saputra haalt uit met een fantastische trap. Raharjo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nurdiansyah geeft een lange en hoge pass. Mukti kopt de bal weg. Supandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rudjito rent richting de bal. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hutagalung is nu in balbezit. Endang verovert de bal door een tackle van achteren. Endang speelt de bal door. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sanusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Titaley verovert de bal door een tackle van achteren. Titaley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rudjito de bal. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Endang de bal. Hutagalung is nu in balbezit. Endang begaat een overtreding. Hutagalung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Fc 48%, Ms-Chill Khecill-Aji 52%.
Indonesia Fc - Ms-Chill Khecill-Aji 1:0

49e minuut.
Hasegem onderschept slim de pass. Hasegem speelt de bal door. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito haalt uit met een fantastische trap. Endang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabrani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mukti met een sublieme pass. Hasegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem passt de bal met de wreef. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Titaley passt de bal zonder na te denken. Endang rent richting de bal. Endang passt de bal in één keer door. Saputra rent richting de bal. Saputra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Fc - Ms-Chill Khecill-Aji 2:0

70e minuut.
Endang verovert de bal door een tackle van achteren. Endang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuncoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasegem geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sahkole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma speelt de bal door. Saputra rent richting de bal. Saputra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro geeft de bal voor. Mardiansyah kopt de bal weg. Hasegem is nu in balbezit. Hasegem haalt uit met een fantastische trap. Tabrani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Endang is nu in balbezit. Hasegem onderschept slim de pass. Hasegem passt de bal zonder na te denken. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito draait met de bal, schiet en ... Tabrani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Fc 65%, Ms-Chill Khecill-Aji 35%.
Indonesia Fc - Ms-Chill Khecill-Aji 2:0