Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheAxePahlawan FC Parlilitan Village
Normal Tactiek 433 ORI
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Subagio met een snelle inworp. Rudiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiyanto probeert naar een medespeler te passen. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - FC Parlilitan Village 1:0

12e minuut.
Sirajuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Sirajuddin probeert naar een medespeler te passen. Cahyono is nu in balbezit. Mardiansyah is nu in balbezit. Mardiansyah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rudiyanto kopt de bal weg. Sitorus kan de bal niet met de borst controleren. Rudiyanto probeert naar een medespeler te passen. Cahyono rent richting de bal. Cahyono schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto geeft de bal voor. Sitorus probeert de bal aan de voet te houden. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitorus verovert de bal door een tackle van achteren. Sitorus speelt de bal door. Castanheira is nu in balbezit. Castanheira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Musafri rent richting de bal. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto passt de bal in één keer door. Mardiansyah rent richting de bal. Mardiansyah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 48%, FC Parlilitan Village 52%.
TheAxePahlawan - FC Parlilitan Village 1:0

48e minuut.
Nur`afiq verovert de bal door een tackle van achteren. Nur`afiq probeert naar een medespeler te passen. Mardiansyah speelt de bal door. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - FC Parlilitan Village 2:0

50e minuut.
Diler kopt de bal weg. Diler met een sublieme pass. Rudiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - FC Parlilitan Village 3:0

56e minuut.
Solecki met een sublieme pass. Rudiyanto is nu in balbezit. Prayuna rent richting de bal. Castanheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanheira draait met de bal, schiet en ... Kasim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hendriawan geeft een hoge lob. Iswandi kopt de bal weg. Daar is Nur`afiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castanheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanheira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Darmeidi is nu in balbezit. Karaga verovert de bal door een tackle van achteren. Karaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Castanheira de bal. Castanheira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sitorus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto passt de bal met de wreef. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mardiansyah is nu in balbezit. Sirajuddin rent richting de bal. Sirajuddin probeert naar een medespeler te passen. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - FC Parlilitan Village 4:0

86e minuut.
Nur`afiq kan de bal niet met de borst controleren. Mardiansyah met een sublieme pass. Diler is nu in balbezit. Cahyono verovert de bal door een tackle van achteren. Cahyono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 55%, FC Parlilitan Village 45%.
TheAxePahlawan - FC Parlilitan Village 4:0