Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia Fc Grogol FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Asmuruf probeert naar een medespeler te passen. Sampoerna kopt de bal weg. Suprapto heeft problemen om de bal te vangen. Suwandi rent richting de bal. Suwandi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Suwandi onderschept slim de pass. Suwandi met een sublieme pass. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri schiet op doel. Tabrani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Fc - Grogol FC 0:1

10e minuut.
Saputra passt de bal zonder na te denken. Supandi probeert de bal aan de voet te houden. Soejandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Supandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supandi geeft een hoge lob. Inworp. Basri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwandi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Endang geeft een hoge lob. Sahkole met een sublieme pass. Daar is Darusman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesuma verovert de bal door een tackle van achteren. Kesuma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah geeft de bal voor. Kesuma speelt de bal door. Saputra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saputra draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Supandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwandi probeert naar een medespeler te passen. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Soejandri onderschept slim de pass. Soejandri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Fc 61%, Grogol FC 39%.
Indonesia Fc - Grogol FC 0:1

47e minuut.
Iswantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang verovert de bal door een tackle van achteren. Endang passt de bal in één keer door. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma haalt uit met een fantastische trap. Asmuruf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Iswantoro is nu in balbezit. Iswantoro geeft een lange en hoge pass. Alkatiri rent richting de bal. Supandi onderschept slim de pass. Supandi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rahangmetan probeert naar een medespeler te passen. Soejandri heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suprapto. Soejandri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suwandi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Fc 51%, Grogol FC 49%.
Indonesia Fc - Grogol FC 0:1