Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzasar RealMadrid2020
defending Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Onoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Lüüs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onoyan. Onoyan krijgt een gele kaart. Lüüs raakt geblesseerd tijdens het duel. Lüüs met een snel genomen vrije trap. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Arcruni de bal. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec schiet op doel. Jknavoryan bokst de bal weg.

16e minuut.
Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzman passt de bal in één keer door. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski geeft de bal voor. Miadzielec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Jknavoryan trapt de bal weg van het doel. Guzman kopt de bal weg. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Jongbloed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalyan passt de bal met de wreef. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Twarkowski speelt de bal door. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 28%, RealMadrid2020 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gandzasar - RealMadrid2020 0:0

49e minuut.
Gharabaghtsyan onderschept slim de pass. Guzman verovert de bal door een tackle van achteren. Guzman passt de bal zonder na te denken. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bakalyan is nu in balbezit. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Karapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Miadzielec rent richting de bal. Karapetyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miadzielec raakt geblesseerd tijdens het duel. Guzman komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - RealMadrid2020 1:0

57e minuut.
Bakalyan rent richting de bal. Bakalyan passt de bal in één keer door. Medveď met een sublieme pass. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - RealMadrid2020 2:0

61e minuut.
Jknavoryan met een harde bal richting middenveld. Varteresyan kopt de bal weg. Daar is Bakalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Twarkowski kopt de bal weg. Miadzielec kan de bal niet met de borst controleren. Guzman probeert naar een medespeler te passen. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Medveď geeft de bal voor. Karapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan bokst de bal weg.

67e minuut.
Guzman kopt de bal weg. Klungelig pakt Varteresyan de bal. Jongbloed rent richting de bal. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Duzyan kan de bal niet met de borst controleren. Twarkowski onderschept slim de pass. Twarkowski met een sublieme pass. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Twarkowski is nu in balbezit. Twarkowski passt de bal in één keer door. Karapetyan is nu in balbezit. Jongbloed onderschept slim de pass. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Twarkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzman geeft een lange en hoge pass. Arcruni is nu in balbezit. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Medveď onderschept slim de pass. Medveď met een sublieme pass. Klungelig pakt Miadzielec de bal. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Casero kopt de bal weg. Bakalyan heeft problemen om de bal te vangen. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - RealMadrid2020 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 11%, RealMadrid2020 89%.
Gandzasar - RealMadrid2020 3:0