Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
axvan jan A M
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Movsesyan geeft een hoge lob. Tamanyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damadyan. Tamanyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tamanyan kan niet meer verder spelen. Minassyan komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Papikyan trapt de bal weg van het doel. Peretsyan kopt de bal weg. Daar is Ishkhanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sargsyan trapt de bal weg. Chitilyan kopt de bal weg. Gevorgyan is nu in balbezit. Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Nigoghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan onderschept slim de pass. Herikyan passt de bal zonder na te denken. Ghazarosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazarosyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
axvan jan - A M 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: axvan jan 49%, A M 51%.
axvan jan - A M 0:1

51e minuut.
Aghassyan geeft de bal voor. Kocharyan is nu in balbezit. Nigoghosyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nigoghosyan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Aghassyan onderschept slim de pass. Aghassyan met een sublieme pass. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een hoge lob. Gevorgyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: axvan jan 51%, A M 49%.
axvan jan - A M 0:1