Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kapan gandzasar kjljhkjc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Kakussyan met een sublieme pass. Arshakyan rent richting de bal. Tamanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amatuni onderschept slim de pass. Amatuni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Teymuryan rent richting de bal. Amatuni rent richting de bal. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni verovert de bal door een tackle van achteren. Amatuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan passt de bal in één keer door. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Shageldyan is nu in balbezit. Avagyan onderschept slim de pass. Avagyan speelt de bal door. Arshakyan is nu in balbezit. Arshakyan haalt uit met een fantastische trap. Darbinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kapan gandzasar - kjljhkjc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapan gandzasar 38%, kjljhkjc 62%.
kapan gandzasar - kjljhkjc 1:0

62e minuut.
Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni verovert de bal door een tackle van achteren. Amatuni met een sublieme pass. Arshakyan rent richting de bal. Arshakyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Darbinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Shageldyan met een sublieme pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagyan rent richting de bal. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kupelyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beglaryan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Minasyan passt de bal met de wreef. Shageldyan met een sublieme pass. Sanamyan rent richting de bal. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kapan gandzasar 48%, kjljhkjc 52%.
kapan gandzasar - kjljhkjc 1:0