Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mr.a.ashotyan@mail.ru FC Kaiserslautern
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Adamyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amirbekyan met de inworp. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan rent richting de bal. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel. Mikaelyan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Panosyan heeft problemen om de bal te vangen. Tamazyan geeft de bal voor. Pandunts kan de bal niet met de borst controleren. Pandunts schiet op doel. Mikaelyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mr.a.ashotyan@mail.ru - FC Kaiserslautern 0:1

29e minuut.
Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan onderschept slim de pass. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovmassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Pandunts rent richting de bal. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mr.a.ashotyan@mail.ru 52%, FC Kaiserslautern 48%.
mr.a.ashotyan@mail.ru - FC Kaiserslautern 0:1

58e minuut.
Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Kakussyan is nu in balbezit. Pandunts rent richting de bal. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. Kakussyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Mikaelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kaputikyan geeft een hoge lob. Inworp. Panosyan met een snelle inworp. Karapetyan is nu in balbezit. Karapetyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mr.a.ashotyan@mail.ru - FC Kaiserslautern 1:1

63e minuut.
Virabyan onderschept slim de pass. Virabyan met een sublieme pass. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mr.a.ashotyan@mail.ru - FC Kaiserslautern 2:1

70e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan draait met de bal, schiet en ... Janibekyan kopt de bal weg. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nalbandyan met een harde bal richting middenveld. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan begaat een overtreding. Nshanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mr.a.ashotyan@mail.ru 46%, FC Kaiserslautern 54%.
mr.a.ashotyan@mail.ru - FC Kaiserslautern 2:1