Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARTUR111 Kajaran
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Barseghyan met de inworp. Grigoryan rent richting de bal. Beglaryan begaat een overtreding. Beglaryan krijgt een gele kaart. Grigoryan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Fustikyan rent richting de bal. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan begaat een overtreding. Grigoryan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Levonyan geeft een lange en hoge pass. Arturyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Hovhannisyan de bal. Fustikyan is nu in balbezit. Fustikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hovhannisyan passt de bal zonder na te denken. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan passt de bal zonder na te denken. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hovhannisyan met een sublieme pass. Rostamyan rent richting de bal. Rostamyan probeert naar een medespeler te passen. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTUR111 - Kajaran 0:1

41e minuut.
Nersesyan probeert naar een medespeler te passen. Patyan geeft een hoge lob. Darbinyan rent richting de bal. Fustikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Fustikyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARTUR111 - Kajaran 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTUR111 46%, Kajaran 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARTUR111 - Kajaran 1:1

47e minuut.
Hovsepyan passt de bal in één keer door. Nersesyan probeert de bal aan de voet te houden. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rostamyan rent richting de bal. Levonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Beglaryan rent richting de bal. Beglaryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nersesyan kopt de bal weg. Panosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan onderschept slim de pass. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap. Levonyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Arzumanyan de bal. Arzumanyan speelt de bal door. Hovsepyan speelt de bal door. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Mirumyan met een sublieme pass. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panosyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTUR111 41%, Kajaran 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARTUR111 - Kajaran 1:1